Zorg aanpassingen

Zorgeloos thuis blijven wonen met een handicap of op uw oude dag. Installatiegroep Almelo BV maakt dit voor u mogelijk.

Installatiegroep Almelo BV  is gespecialiseerd in het maken van aanpassingen in uw eigen woning. Mocht dit niet mogelijk zijn dan werken wij nauw samen met gerenommeerde zorgbedrijven welke eventueel een zorg unit voor u zouden kunnen plaatsen. Wij denken graag met u mee om een passende woonoplossing te bedenken en te creren, zodat u als gezin of familie op een prettige en aangename manier in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Installatiegroep Almelo
  biedt een compleet pakket aan voor alle zorgaanpassingen. 'Dat varieert van wandbeugels en drempeloplossingen tot instapbaden en onderrijdbare keukens. Als je gewoon vrij kunt bewegen ben je je er niet van bewust welke obstakels je in huis tegen kunt komen als je minder mobiel bent. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van zorgaanpassingen in n om het huis. 


Vanwege onze ervaring kunnen wij iedereen voorzien van een passend advies!
De mogelijkheden zijn tegenwoordig enorm groot. Voor aanpassingen voor het toilet, met een verhoogde toiletpot, extra beugels en een bidetsysteem kunnen minder valide mensen toch zelfstandig naar de wc. Voor de badkamer zijn douchestoelen, instapbaden, badliften en eenhendelkranen ontworpen. En vanuit je luie stoel kun je de lichten in je woonkamer of de intercom bedienen. We nemen ook de montage van de aanpassingen voor onze rekening. In dat opzicht ontzorgen we dus ook.'