CV installatie

Een goede CV installatie is een belangrijke aanschaf. U wilt altijd kunnen genieten van een optimaal verwarmde woning en warm water.

Bij het kiezen van een geschikte cv installatie komt veel kijken. De keuze is enorm en cv installaties worden steeds innovatiever en milieuvriendelijker. Met een centrale verwarming van Installatiegroep Almelo  bent u echter altijd zeker van de hoogste kwaliteit ketels en thermostaten. Wij zijn erkend Atag / Bosch dealer maar kunnen uiteraard elk gewenst merk aanbieden.

Voor elke woonsituatie heeft Installatiegroep Almelo
  een passende oplossing. Of u nu een klein of groot huis heeft, een bad of douche, alleen verwarming wilt of ook warm water, er is altijd wel een geschikte cv installatie. Installatiegroep Almelo BV heeft energiezuinige VR ketels (verbeterd rendement) en extra zuinige HR (hoog rendement) ketels, goed voor het milieu en voor uw portemonnee! Daarnaast is er ook een keuze tussen solo (alleen verwarming) en combiketels (verwarming en warm water). Wat u ook kiest, met een CV installatie van Installatiegroep Almelo BV  bent u altijd zeker van betrouwbare verwarming, makkelijke bediening en een milieuvriendelijke oplossing. 

Wilt u kijken welke ketel voor uw woonsituatie geschikt zou zijn? Bel of mail dan direct met het IGA Team om een afspraak te maken, uw wensen door te nemen en zo samen tot de juiste keuze te komen.