Installateur nijverdal

Installateur voor de regio nijverdal. Vier elementen spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven: lucht, water, gas en elektriciteit. We ervaren het als vanzelfsprekend dat deze natuurlijke bronnen ons van alle gemakken voorzien. Maar.. Mocht een van deze elementen u in de steek laten.. bel dan Installatiegroep Almelo BV. Of het nu gaat om vervanging van een bestaande of de aanleg van een nieuwe installatie. Alle opdrachten voeren we uit in eigen beheer. Voor u betekent dit korte lijnen en één vast aanspreekpunt gedurende het gehele traject.
Installatie
Installatiegroep Almelo BV is een totaalinstallateur met vele jaren ervaring op het gebied van gas, water elektra en cv installaties. We beschikken over een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen in een mooie organisatie.
Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn; particulieren, bouwbedrijfen, gemeentes, woningbouwverenigingen maar ook werken we voor verzekeringsbedrijven. We denken graag mee in een vroeg stadium van het bouwproces om zo de eisen en wensen van de opdrachtgever goed te kunnen belichten en uit te voeren.
Gerealiseerde projecten
Kijk hier om onze laatst gerealiseerde projecten te bekijken.
Easy Slider jQuery Plugin Demo